Vybir-UA

Звільнено заступників екс-міністра Кубракова

Published: in Новини by .

Звільнено заступників екс-міністра Кубракова

Позбулися посад заступники міністра Олександра Азархіна, Юрій Васьков та Олександра Юрченка, повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді.

Кабінет міністрів України звільнив трьох заступників колишнього міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова, звільненого минулого тижня. Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Звільнено:
– Азархіна Олександра Костянтинівна з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України;
– Васьков Юрій Юрійович з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України;
– Юрченко Ганна Станіславівна з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України з європейської інтеграції.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила постанову про звільнення Олександра Кубракова з посади віце-прем’єр-міністра з відновлення – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. Перед цим стало відомо, що у Верховній Раді зареєстровано проект ухвали про звільнення Олександра Кубракова. Як вказувалося в пояснювальній записці, існує необхідність створити окреме міністерство, яке б займалося регіональною політикою. У зв’язку з цим пропонується звільнити Кубракова.

Comments

Leave a Reply