Vybir-UA

Вертоліт із президентом Ірану потрапив в аварію

Published: in Новини by .

Вертоліт із президентом Ірану потрапив в аварію

Фото: Getty Images. Через санкції в Ірані проблеми з авіацією

Державне телебачення повідомило, що інцидент стався поблизу міста Джольфа, на кордоні з Азербайджаном, приблизно в 600 км на північний захід від столиці Ірану Тегерана.

Вертоліт із президентом Ірану Ебрагімом Раїсі зазнав “жорсткої посадки” в неділю, повідомляє іранське державне телебачення.

Раїсі здійснив поїздку до іранської провінції Східний Азербайджан. Інцидент стався поблизу міста Джольфа, на кордоні з Азербайджаном, приблизно в 600 км на північний захід від столиці Ірану Тегерана.

За даними державного телебачення, рятувальники намагалися дістатися місця події, але їм завадили погані погодні умови в цьому районі. Повідомлялося про сильний дощ із вітром.

Раїсі знаходився в Азербайджані в неділю з ранку, де разом із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим урочисто відкрив дамбу. Ця дамба третя, яку обидві країни збудували на річці Арас.

Іран використовує в країні різні види гелікоптерів, але міжнародні санкції ускладнюють отримання запчастин для них. Його військово-повітряний флот значною мірою сформовано ще до Ісламської революції 1979 року.

Comments

Leave a Reply