Vybir-UA

У Казахстані можуть провести чемпіонат світу з дзюдо

Published: in Новини by .

Такі змагання вже проходили у РК у 2015 році. У Міжнародній федерації дзюдо повідомили, наскільки можливо, що чемпіонат світу знову проведуть в Астан.

На брифінгу на честь старту турніру Qazaqstan barysy Grand Slam журналісти поцікавилися у представників Міжнародної федерації дзюдо, наскільки зацікавлені у проведенні чемпіонату світу в Астані.

“Ми відкриті тому, щоб повернутися до Астани. Це було б фантастично. Але ми маємо обговорити це з Федерацією дзюдо Казахстану”, – відповіла генеральний секретар Міжнародної федерації дзюдо Ліза Алан.

Нагадаємо, чемпіонат світу з дзюдо вже проходив у Казахстані у 2015 році. Тоді у загальному заліку виграли спортсмени з Японії, маючи на своєму рахунку вісім золотих, чотири срібні та п’ять бронзових медалей. Команда Казахстану посіла четверте місце з однією золотою та однією срібною медалями.

Головний рефері Міжнародної федерації дзюдо Армен Багдасаров зазначив, що сьогодні Казахстан має набагато більше можливостей для проведення великих турнірів ніж у 2015 році. Тому якщо чемпіонат світу повернеться до Астани, то він буде набагато кращим за попередній.

Comments

Leave a Reply